• Finland Gathering - Suomi-kokoukset

  Etusivu » Ajankohtaista » Finland Gathering - Suomi-kokoukset
  Finland Gathering - Suomi-kokoukset

  Finland Gathering - Suomi-kokoukset

  Palveluviroissa ja muissa hengellisissä johto- ja vastuutehtävissä toimiville Herran palvelijoille järjestettiin 9.9.2017 infotilaisuus tulevista Finland Gathering-tilaisuuksista (Suomi-kokoukset), jotka kokoavat Kristuksen morsiusseurakuntaa maassamme kerran tai kahdesti vuodessa ylistämään Herraa Jeesusta ja kokemaan Jumalan omien perheyhteyttä keskinäisessä rakkaudessa. Gathering-näystä ja kokouksista on tietoa Gathering-sivustolla www.watchmen.org.

  Risteyspaikka-srk:ssa pidetyssä tilaisuudessa vierainamme olivat Gathering Global tiimin John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Ireland Gathering-johtoon kuuluva Nigel Reid. He kertoivat näistä Kanadasta lähtöisin olevista kansallisista Gathering-kokoontumisista, jotka ovat levinneet erityisesti Aasiassa, mutta pikkuhiljaa myös Euroopassa. Info-tilaisuuden kokoonkutsujina olivat Heikki Hilvo, Petri Kauhanen, Jorma Lahikainen ja Päivi Heikkilä.

  Vasemmalla John Lowndes Risteyspaikassa 9.9., Antero Laukkanen, John ja Nigel Reid Kansallisen rukousverkoston tilaisuudessa ja Jorma Lahikaisen sekä Heikki Hilvon kanssa Eduskuntatalon rukouskokouksessa. Alla John ja Brad, Nigel ja John lautalla Suomenlinnaan sekä Petri Kauhasen kanssa Senaatintorilla.

  Suomi-kokousten valmistelu jatkuu aluksi lähinnä keskinäisen yhteyden luomisessa entistä laajemmin hengellisten johtajien kesken maassamme. Pyydämme rukouksiasi asian johdosta. Tulevaisuudessa tullaan järjestämään lisää yhteisiä tilaisuuksia asian tiimoilta, todennäköisesti seuraava pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien kokoontuminen järjestetään toukokuussa.