• Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017

  Etusivu » Ajankohtaista » Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017
  Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017

  Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017

  Europe shall be saved eli Eurooppa pelastuu (esbs.org) - näyn kantajat kutsuivat joukon Euroopan rukousjohtajia pyöreän pöydän neuvotteluun rukouksen lisäämiseksi ja tehostamiseksi Euroopassa.

  Johannes Hartl oli tilaisuuden isäntänä Augsburgin Rukoustalossa, Saksassa. HOP Augsburg on parinsadan hengen rukousyhteisö, joka on jo useita vuosia toiminut täydellä 24/7 jatkuvalla rukous- ja ylistysvartiolla. Heillä on 40 täyspäiväistä työntekijää sekä rukousvuorojohtajina että muissa tehtävissä, mm. Rukouskoulussa.

  Kuvissa vasemmalta Johannes Hartl ja Jean-Luc Trachsel sekä rukoilemassa yhdessä Euroopan puolesta HOP Augsburgissa.

  Rount Table tapaamisessa 20.-22.11.2017 oli mukana myös evankelista Jean-Luc Trachsel, joka on Europe shall be saved - näyn alkuperäinen saaja. Hän toi esille esirukouksen tarvetta Euroopan evankelioimisessa.

  Tilaisuuteen osallistui sekä Euroopan esirukoustyön pitkäaikaisia toimijoita että uusia, nuoria näyn kantajia. Herra on kutsumassa kaikkia rukouksen alueella toimivia avartamaan sydämet omasta maastaan rukoilemaan koko maanosamme puolesta. Rukous on jokaisen uskovan etuoikeus lähestyä Kaikkivaltiasta Jumalaa kansojemme ja koko Euroopan puolesta, käyttäkäämme sitä enenevässä määrin hyväksemme niin, että koko Eurooppa voisi pelastua! Haluamme nähdä miljoonien sielujen pelastuvan myös Euroopassa, niinkuin olemme kuulleet tapahtuvan mm. Afrikassa. Nyt on Euroopan aika! Ota Eurooppa päivittäisiin rukouksiisi!

  Alla kuvissa vasemmalta Bedros Nassanian, Bernd Oettinghaus, James Waters / Burn UK ja viimeisessä kuvassa kanssani Rainer Harter.

   

  Yhdy julistamaan päivittäin klo 17.00 "Eurooppa pelastuu!" sekä rukouksiin Jumalan ilmestymiseksi voimallisesti ja sielujen pelastumiseksi. Yhdessä voimme saada muutosta aikaan hengellisessä ulottuvuudessa rukouksin ja uskon julistuksin, niin että sielut vapautuvat ottamaan vastaan pelastuksen.

  Julkaisemme myöhemmin tilaisuudessa syntyneitä ajatuksia, kunhan ne saadaan kootuksi yhteen. "Europe shall be saved" ei ole organisaatio eikä halua profiloitua omaksi toimijakseen, vaan pysyä innostavana ja kokoavana yhteytenä tukemaan herätyksen leviämistä Euroopassa sekä tulien syttymistä Pyhän Hengen eri toimialueilla, kuten rukouksessa.