Finland Gathering - yhteyspäivä johtajille

Finland Gathering - yhteyspäivä johtajille

Tervetuloa pastorit ja hengelliset johtajat sekä seurakuntien vastuuhenkilöt Finland Gathering - yhteyspäivään 20.10. klo 10.00 - 18.00 Hotelli Rantapuistoon Helsinkiin!

Gathering - liike (www.watchmen.org) laajenee jatkuvasti, kun Jumala kokoaa perheväkeään koolle kansoissa. Suomessa Gathering -- kokoontumisia ollaan myös aloittamassa kutsumalla ensin johtajia yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen tutustumaan ja palvelemaan toisiaan Kristuksen rakkaudessa ja Pyhän Hengen yhteydessä.

Varsinaiset kansalliset Finland Gathering - kokoontumiset järjestetään pari kertaa vuodessa ja ovat avoimet kaikille uskoville.

Gathering- liikkeestä voit lukea myös facebook-sivulta  Watchmen for the Nations

Tule mukaan! Ilmoittaudu 15.9. mennessä paivi.heikkila@kingsministries.fi

Alla kutsu ja tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Finland Gathering - yhteyspäivä 

20.10. 2018 I Hotelli Rantapuisto

Tervetuloa pastorien ja hengellisten johtajien Finland Gathering - yhteyspäivään 

20.10. Hotelli Rantapuistoon (www.rantapuisto.fi) Helsingin Vuosaareen

 

Hengellisten johtajien aito yhteys luo yhteyttä ja välittää Jumalan rakkautta koko seurakuntaan maassamme. 

Gathering – kokoontumiset saivat alkunsa viitisentoista vuotta sitten Kanadassa. Ne kokoavat uskovia pari kertaa vuodessa yhteiseen viikonloppuun Jumalan rakkauden ilmapiirissä.

 

Globaaleja kokoontumisia on järjestetty Israelissa, Saksassa ja Koreassa. Aasiassa Gathering – näky kokoaa suuria määriä kristittyjä Gathering - perheyhteyteen, Kiinassa viiden suurimman kotikirkon 70 miljoonaa uskovaa on johtajiensa kautta mukana yhteydessä. Näissä kansallisissa ja kansainvälisissä kokoontumisissa meillä on myös suurempi auktoriteetti sielunvihollisen toimia vastaan. Gathering-liikkeeseen voi tutustua lisää osoitteessa www.watchmen.org

Suomessa järjestetään ensimmäinen varsinainen Finland Gathering keväällä 2019. 

 

Pastoreiden ja johtajien yhteys- ja neuvottelupäivä lauantaina 20.10. alkaa klo 10.00 tulokahveilla ja päättyy

n. klo 18.00. John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista ovat mukana. Ohjelma on vapaamuotoinen keskusteluineen. Ylistystä johtaa King’s Praise. Kokoontumisen juontaa Gathering – palvelutiimi.

 

Ruokailussa on tarjolla lounasbuffet (salaattipöytä, lämmin pääruoka, jälkiruoka, kahvi/tee) klo 13-14, iltapäiväkahvi suolaisen kahvileivän kanssa klo 16.00. Päivän pakettihinta on 50 €/hlö. Kokoustila on käytössämme klo 18 asti.

 

Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen pyydetään tekemään osoitteeseen paivi.heikkila@kingsministries.fi ja osallistumismaksu maksamaan Unelma Suomesta ry:n tilille FI78 1011 3000 2557 77 viitenumerolla 2215, molemmat 15.9. mennessä. Mahdolliset majoittumiset pyydetään hoitamaan suoraan hotellin kanssa.

 

Olet sydämellisesti tervetullut! Voit kernaasti lähettää kutsua eteenpäin omiin pastoriyhteyksiisi.

 

Gathering – palvelutiimi

 

Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Heikki Hilvo, Aarne Nurmio, Andrei Hinkonen, Jari ja Tatiana Aksila, Päivi Heikkilä