Sanan perustalta reformaatioon!  30.11.-1.12.

Sanan perustalta reformaatioon! 30.11.-1.12.

Olemme muuttaneet What's Up- kokoontumisten nimeä, selventääksemme paremmin kokousten tarkoitusta. Uusi nimi on Sanan perustalta reformaatioon! Jatkamme Kristuksen seurakunnan ennalleenasettamisen tarkastelua Jumalan Sanan pohjalta, tällä kertaa sekä palveluvirkoja että uskovien palvelutehtäviä eli leivisköitä koskien.

Kokoukset perjantaina klo 19.00 ja lauantaina klo 12.00 sekä klo 14.00. Perjantai-illan kokouksessa alustuksen jälkeen keskustelua ja rukousta. La klo 12 kokouksessa Sanaa, ja klo 14 kokouksessa puheenvuoroja, keskustelua ja rukouspalvelua. Kokoukset ovat vuorovaikutteisia ja kukin voi armoituksellaan ja lahjoillaan palvella yhteistä hyvää; Kristuksen seurakunnan rakentamista. Ylistystä johtaa King's Praise. Ei osallistumismaksua. Vain Sanan opetukset videoidaan, lähinnä la klo 12 kokous.

Sanan perustalta reformaatioon - kokoontumiset ovat kerran kuukaudessa, ja niissä etsitään ja palvellaan Jumalan agendoja. Emme rakenna jotain tiettyä paikallisseurakuntaa, emmekä organisaatiota. Kukin toimii eri puolilla Kristuksen seurakunnassa Herran kutsun mukaan.

Kokoontumispaikka Love Story, Mäkelänkatu 60, Helsinki.

Tervetuloa!