WHAT'S UP Apostolinen konferenssi

WHAT'S UP Apostolinen konferenssi

WHAT'S UP Apostolinen konferenssi 2.-3.3. Helsingissä ja 4.3. Turussa

Konferenssi alkaa pe klo 19.00 ja jatkuu la klo 10.00 alkaen koko päivän klo 22.00 asti. (lounastauko klo 13.00-14.00 ja päivällistauko klo 17.00-18.00). Kokouspaikka Helsingissä on Love Story Fellowship, Mäkelänkatu 60.

Turun kokoukset sunnuntaina alkavat klo 11.00 ja päättyvät klo 18.00 (lounastauko klo 14.00-15.00). Kokouspaikka on Naantalin kylpylä.

Anderson Williams Trinidadista ja Päivi Heikkilä ovat puhujina. Ylistyksessä King's Praise. Konferenssissa puhutaan siitä, mitä Jumala on lähitulevaisuudessa tekemässä maailmanlaajuisessa seurakunnassaan. Herra on tuo elävää ruumistaan ulos kaikista kuolleista rakenteista! 

Konferenssiin on ilmoittautumismaksu Helsingissä 20€, sis.kahvin ja pullan, Turussa 25€ sis.lounaan. Ilmoittautumiset sivullamme www.kingsministries.fi, jossa on myös tilitietomme ilmoittautumismaksua varten.

Anderson Williams on innostava ja mukaansa tempaava puhuja, joka on saanut paljon ilmestystä Jumalalta. Kun Pyhä Henki avaa ajankohtaista ilmoitusta Jumalan Sanasta, täytyt Pyhän Hengen tulella ja voimalla! Jeesus sanoi Luuk. 12:49; "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!"

Olet sydämellisesti tervetullut! Merkitse kalenteriin!

 


Kaupunkirukousseminaari Pohjois-Irlannissa

Kaupunkirukousseminaari Pohjois-Irlannissa

Kaupunkirukousseminaari Peninsula - kaupunkien rukoustyön tehostamiseksi Pohjois-Irlannissa 10.-11.3.2018, Päivi Heikkilä puhujana. Tarkemmat kokoustiedot myöhemmin.


Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Suomi kokousten valmistelut jatkuvat pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien yhteyden laajentamisella ja syventämisellä yli kirkkokuntarajojen. Ensimmäinen infotilaisuus pidettiin Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017 ja seuraava kokoontuminen on 7.4.2018 Esyllä (Elävä Sana srk, Veturitori 2, Hki). Alla kuvissa Esyn pastorit Peter ja Pia Hackzell.

Tilaisuuteen toivotaan runsasta pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien sekä seurakuntien vastuuhenkilöiden osallistumista. Jos olet yksi edellä luetelluista henkilöistä, olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuteen! Tilaisuuden järjestäjänä toimii tiimi Heikki Hilvo, Jorma Lahikainen, Petri Kauhanen ja Päivi Heikkilä. Tilaisuus alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 17.00.

John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Nigel Reid Irlannista ovat kaikki paikalla huhtikuunkin kokoontumisessa. Heillä on kokemusta Kristuksen seurakunnan kutsumisesta yhteen eri kansoissa.

Gathering-tapahtumiin voit tutustua enemmän osoitteessa www.watchmen.org. Valmisteltavia Suomi kokouksia on tarkoitus järjestää kerran tai kaksi vuodessa. Ne ovat koko Kristuksen seurakunnan yhteisiä rakkaudellisia perhekokoontumisia ilman erityistä agendaa tai mitään opetusta. Kokoonnumme ylistämään Herraamme Jeesusta Kristusta ja etsimään Hänen suunnitelmiaan seurakunnalleen maassamme sekä koko kansallemme.

 


WHAT'S UP Seminaari RUKOUSRYHMIEN VALMENNUS

WHAT'S UP Seminaari RUKOUSRYHMIEN VALMENNUS

Tervetuloa What's Up -seminaariin RUKOUSRYHMIEN VALMENNUS 21.4. klo 10.00-18.00! Seminaaripaikka on Love Story Fellowship, Mäkelänkatu 60, Helsinki.

Päivi Heikkilä opettaa, miten saada rukousryhmästä Pyhän Hengen johtama tehokas ja voittoisa asioihin vaikuttaja. Opetuksessa käsitellään mm. rukousryhmän dynamiikkaa, miten rukoilla yhdessä Pyhän Hengen johtamana, armolahjojen toimintaa rukousryhmässä, rukousryhmän johtajuutta, rukouksen eri muotoja jne.

Ylistyksessä King's Praise.

Seminaari sisältää kaksi opetuskokousta sekä palvelukokouksen. Kokoukset ovat klo 10.00 ja klo 13.00 ja klo 16.00. Välillä lounas- ja kahvitauot. Seminaaripaikalla pieni kahvila ja lähistöllä useita ravintoloita.

Seminaarimaksu 20 €. Ilmoittautumiset ja ohjeet seminaarimaksusta sivuillamme www.kingsministries.fi kohdassa Yhteydenotot ja ilmoittautumiset. Olet sydämellisesti tervetullut rukousryhmäsi kanssa tai yksin!


Kaupunkirukousmatka Italiaan

Kaupunkirukousmatka Italiaan

Päivi Heikkilä Italiassa 24.-29.4.2018 kaupunkirukousmatkalla. Kiitos esirukouksista! Ota yhteyttä, jos tiedät seurakuntia tai rukousryhmiä, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita rukouksesta paikkakuntansa puolesta, kiitos.


Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Päivi Heikkilän toinen kaupunkirukousmatka Ukrainaan keväällä, toukokuun lopulla, tällä kertaa sekä Odessaan että Keski-Ukrainan seurakuntiin. Kiitos esirukouksesta, että kaupunkirukousnäky tavoittaisi koko Ukrainan.


Itävalta / House David

Itävalta / House David

Päivi Heikkilä puhujavierailulla Itävallassa House Davidissä 28.6.-1.7.2018. Järjestää Key of David, Juliana Bosma.


Päivi Heikkilä puhuu Agapessa Turussa

Päivi Heikkilä puhuu Agapessa Turussa

Päivi Heikkilä puhuu ajankohtaista profeetallista sanaa Turussa Agape Sydämessä la 25.8.2018 klo 17.00 alkavassa kokouksessa. Tervetuloa!

Os. Luostarinkatu 12, Turku.