• Rukoukseen Euroopan kaupunkien puolesta; Tsekki, Ukraina, Puola...

  Etusivu » Ajankohtaista » Rukoukseen Euroopan kaupunkien puolesta; Tsekki, Ukraina, Puola...
  Rukoukseen Euroopan kaupunkien puolesta; Tsekki, Ukraina, Puola...

  Rukoukseen Euroopan kaupunkien puolesta; Tsekki, Ukraina, Puola...

  Taivaallinen Sotapäällikkömme, Herra Jeesus, puhaltaa pasuunaan Euroopan yllä ja kutsuu valmistamaan kaupunkejamme Hänen vierailulleen. Tämä suuri liikekannallepano on ollut käynnissä jo vuosia, ja Suomessa monella paikkakunnalla onkin rukousryhmä, ns. sissijoukko, joka on vihkiytynyt erityisesti oman paikkakuntansa puolesta rukoukseen ja paastoon. Myös seurakunnat kokoontuvat rukoilemaan kaupunkinsa puolesta. Meillä Kristus-päivä v. 2008 oli kuin kutsunnat Herran rukousarmeijaan.Pysytään uskollisina kukin omalla paikallamme edelleen!

  Myös muissa Euroopan maissa ovat "kutsunnat" menossa, mm. Ukrainassa ja Tsekissä. Näissä molemmissa on kirjani "Herra antaa teille kaupungin" parast'aikaa kustantajalla painokoneessa. Tämä vasemmalla oleva Tsekin kielinen kansi on jo painettu ja odottaa sisuksiaan.

  Rukoillaan, että uskovat olisivat halukkaita aloittamaan rukousryhmiä paikkakunnillaan ja että seurakunnat tekisivät aloitteita yhteiseen rukousponnistukseen tehdäkseen tilaa Jumalan valtakunnalle kaupungissaan.

  Kirja on julkaistu myös Puolassa, rukouksin voimme vaikuttaa siihen, että se löydettäisiin ison Puolan kaikissa osissa, ei ainoastaan Pohjois-Puolassa, jossa olen ollut seurakuntien kutsusta puhumassa asiasta.

  Ottaisitko haasteen vastaan Herraltamme rukoilla Euroopan maihin rukousryhmiä paikkakuntien puolesta, ja kirjani leviämistä jokaiseen maanosamme maahan? Kaikki saamme kerran palkan vaivoistamme!