• Tunnustuksemme

    Etusivu > Tunnustuksemme

Tunnustuksemme

Tunnustamme Jeesuksen Kristuksen Jumalan Pojaksi ja ihmisten syntien Sovittajaksi veriuhrinsa kautta. Uskomme kolmiyhteiseen Jumalaan; Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. Pidämme Raamattua Jumalan Sanana ja tunnustamme sen sisällön ja auktoriteetin, ja pyrimme toimimaan sen ohjeiden ja periaatteiden mukaan.

King's Ministries- nimen voi suomentaa "Kuninkaan palvelutyöt"; haluamme palvella Herraa Jeesusta Kristusta kuninkaana, ja pyrkimyksemme on toimia Pyhän Hengen työtoverina. Tunnustamme pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa, Pyhällä Hengellä täyttymisen, armolahjat ja palveluvirat, sekä jokaisen uskovan kutsun palvella Herraa.

Haluamme palvella koko Kristuksen ruumista eli kaikkia kristillisiä seurakuntia. Palvelemme erityisesti liittyen esirukoukseen ja hengelliseen sodankäyntiin (srk:ien, kaupunkien ja kansojen puolesta) sekä Efesolaiskirjeen 4:n luvun jakeiden 10-16 sisältöön, eli rohkaisemme palveluvirkojen vastaanottamista valmistamaan koko seurakuntaa, eli kaikkia uskovia valmiiksi palveluksen työhön. Näemme Raamatusta eron alkuseurakunnan ja tänä päivänä maan päällä olevan Kristuksen seurakunnan välillä, ja pyrimme Herran kutsun mukaan vaikuttamaan seurakunnan ennalleen asettamista Jumalan Sanan mukaisuuteen. Uskomme, että Herra on tänä aikana valmistamassa seurakuntaansa kaikkialla viimeistä sadonkorjuuta sekä tulevaa ylöstempausta varten.