• Päivi Heikkilä

    Etusivu > Päivi Heikkilä

Päivi Heikkilä

Päivi Heikkilä palvelee Kristuksen seurakuntaa sekä Suomessa että ulkomailla, lähinnä Euroopassa, vuonna 1989 perustamansa King's Ministries palvelutyön kautta.

Herra on kutsunut Päivi Heikkilän erityisesti nostamaan kansallista rukousarmeijaa kaupunkeihin ja kyliin Euroopassa. Hänen kirjansa "Herra antaa teille kaupungin - Esirukoilijan käsikirja" on käännetty Englannin, Viron, Tanskan, Norjan, Puolan, Saksan,Tsekin ja Venäjän kielille. Heikkilä on vieraillut useissa Euroopan maissa rukousliikkeiden ja seurakuntien kutsusta levittämässä kaupunkirukousnäkyä ja opettamassa esirukouksesta paikkakunnan puolesta.

Heikkilä palvelee myös kutsussa valmistaa uskovia palveluksen työhön Ef. 4:10-16 mukaan. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan "Viisi virkaa ja seurakunta", joka on käännetty myös Englannin kielelle. Hän vierailee puhujana erilaisissa seurakunnan ennalleen asettamista käsittelevissä seminaareissa ja konferensseissa.

Heikkilä on kuulunut useiden vuosien ajan sekä Suomen että Euroopan rukousjohtajien verkostojen johtoryhmiin (Suomen Kansallinen Rukousliikkeiden Foorumi ja European Prayer Link). Hän kuuluu Suomen Eduskuntatalon pastoreiden rukousryhmään. Hän on käynyt Oral Robertsin yliopiston alaisen Raamattukoulun USA:ssa. Ennen siirtymistä kokopäiväiseen palvelutyöhön, hän toimi Savonlinnan kaupungin sivistystoimen talouspäällikkönä.

Päivi Heikkilää voi kutsua vierailuille seurakuntiin ja erilaisiin hengellisiin tilaisuuksiin puhumaan muistakin kuin yllä mainituista aiheista.

Tiimi

King's Ministries palvelutyössä merkittävässä roolissa on tiimi, johon Heikkilän lisäksi kuuluvat Maarit Savikko ja Caro Keinänen, jotka ovat olleet mukana tässä palveluyhteydessä jo 18 vuotta sekä Pirgit Silvast-Äikäs.Tiimi kokoontuu säännöllisesti etsimään Herraa palvelutyön suhteen ja on muutenkin runkona työssä.Tiimi on esitelty omalla sivullaan kuvineen.

Rukousrengas

Palvelutyömme tärkeä osa on Rukousrengas, jolle lähetämme viikottain rukousvastaukset sekä rukousaiheet. Rukousrengas toimii sähköpostitse. Rukousrenkaaseen kuuluu n. 40 henkilöä. Olet tervetullut mukaan Rukousrenkaaseen! Voit lähettää ilmoittautumisesi joko info@kingsministries.fi sähköpostiin tai kotisivujemme kauttaa Yhteydenotot-lomakkeella. Tarvitsemme lisää esirukoilijoita, koska työ laajenee jatkuvasti.

Mikäli haluat palvella kanssamme Herraa mahdollisesti jollain muulla tavalla kuin rukouksessa, ota meihin yhteyttä info@kingsministries.fi. Kiitos!