• Päivi Heikkilä

    Etusivu > Päivi Heikkilä

Päivi Heikkilä

Päivi Heikkilä palvelee Kristuksen seurakuntaa kirkkokuntiin katsomatta sekä Suomessa että ulkomailla, lähinnä Euroopassa, vuonna 1989 perustamansa King's Ministries palvelutyön kautta.

Herra on kutsunut Päivi Heikkilän erityisesti nostamaan kansallista rukousarmeijaa kaupunkeihin ja kyliin Euroopassa. Hänen kirjansa "Herra antaa teille kaupungin - Esirukoilijan käsikirja" on käännetty Englannin, Viron, Tanskan, Norjan, Puolan, Saksan, Tsekin ja Venäjän kielille. Arabian-kielinen käännös on valmistumassa. Heikkilä on vieraillut useissa Euroopan maissa rukousliikkeiden ja seurakuntien kutsusta levittämässä kaupunkirukousnäkyä ja opettamassa esirukouksesta paikkakunnan puolesta.

Heikkilä palvelee myös kutsussa valmistaa uskovia palveluksen työhön Ef. 4:10-16 mukaan. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan "Viisi virkaa ja seurakunta", joka on käännetty myös Englannin kielelle. Hän vierailee puhujana erilaisissa seurakunnan ennalleen asettamista käsittelevissä seminaareissa ja konferensseissa. Heikkilä on mukana European Apostolic Leaders - yhteydessä ja kirjoittaa blogia yhdistyksen kotisivuille.

Heikkilä on kuulunut useiden vuosien ajan sekä Suomen että Euroopan rukousjohtajien verkostojen johtoryhmiin (Suomen Kansallinen Rukousliikkeiden Foorumi ja European Prayer Link). Hän kuuluu Suomen Eduskuntatalon pastoreiden rukousryhmään. Hän on käynyt Oral Robertsin yliopiston alaisen Raamattukoulun USA:ssa. Ennen siirtymistä kokopäiväiseen palvelutyöhön, hän toimi Savonlinnan kaupungin sivistystoimen talouspäällikkönä.

Päivi Heikkilää voi kutsua vierailuille seurakuntiin ja erilaisiin hengellisiin tilaisuuksiin puhumaan muistakin kuin yllä mainituista aiheista.

Tiimi

King's Ministries palvelutyössä merkittävässä roolissa on tiimi, johon Heikkilän lisäksi kuuluvat Maarit Savikko ja Caro Keinänen, jotka ovat olleet mukana tässä palveluyhteydessä jo 18 vuotta sekä Pirgit Silvast-Äikäs.Tiimi kokoontuu säännöllisesti etsimään Herraa palvelutyön suhteen ja on muutenkin runkona työssä.Tiimi on esitelty omalla sivullaan kuvineen.

Rukousrengas

Palvelutyömme tärkeä osa on Rukousrengas, jolle lähetämme viikottain rukousvastaukset sekä rukousaiheet. Rukousrengas toimii sähköpostitse. Rukousrenkaaseen kuuluu n. 40 henkilöä. Olet tervetullut mukaan Rukousrenkaaseen! Voit lähettää ilmoittautumisesi joko info@kingsministries.fi sähköpostiin tai kotisivujemme kauttaa Yhteydenotot-lomakkeella. Tarvitsemme lisää esirukoilijoita, koska työ laajenee jatkuvasti.

Tukirengas

Tukirenkaaseen voivat liittyä ne, jotka haluavat tukea taloudellisesti työtämme. Lähetämme Tukirenkaalle sähköpostitse tietoa taloustilanteesta ja tarpeista. Työmme jatkuvasti laajetessa tarvitsemme myös lisää taloudellista tukea, joten olemme kiitollisia jokaisesta Tukirenkaan jäsenestä. Aktiivisia tukijoita on tällä hetkellä vajaa 10 henkilöä.

Työmme tarvitsee varoja pääasiassa Euroopan missiomatkoille, erityisesti maihin, joilla ei ole varaa maksaa lentolippuja tai hotelli-ym. kuluja matkalla sekä Päivi Heikkilän kirjojen painatukseen ja kääntämiseen. Yhdistyksellä ei ole palkkakuluja, kaikki työ on vapaaehtoista ja tehdään Herralle. Kulukorvauksia on matkoista ja tietoliikennekuluista.

King's Ministries ry

on rekisteröity yhdistys, joka toimii juridisesti King's Ministries-palvetyön perustana. Yhdistyksen jäseneksi otetaan mielellään vastaan uskovia henkiöitä. Yhdistyksellä ei ole jäsenmaksua. Yhdistyksen tulot ovat pääasiassa lahjoituksia sekä jonkin verran kirjamyyntiä. Menoja ovat palvelutyöstä suoranaisesti aiheutuvat kulut. Yhdistyksellä ei ole koskaan ollut palkattua henkilökuntaa. Yhdistys ei myöskään harjoita julkista rahankeruuta, eikä sillä ole koskaan ollut myöskään julkista rahankeräyslupaa. Yhdistys toimii uskonvaraisesti ja lahjoitusten turvin. Yhdistyksen y-tunnus on 2639572-5. Yhdistyksen vuosikokous valitsee yhdistykselle hallituksen.