• Tiimi ja Johtoryhmä

    Etusivu > Tiimi ja Johtoryhmä
King's Ministries palvelutiimi

King's Ministries palvelutiimi

Caro Keinänen ja Maarit Savikko laulavat ja soittavat King's Praise - ylistysryhmässä, joka palvelee myös muissa kuin King's Ministries tilaisuuksissa, mm. Tv7 Rukous Suomen puolesta - ohjelmissa. Carolla on psalmistan armoitus, ja hän on saanut useita lauluja, jopa suoraan eri tilaisuuksissa, Herralta.

Maarit ja Caro palvelevat musiikin lisäksi profeetallisilla lahjoillaan ja voitelullaan. Maarit vastaa King's Ministries - työssä käytännön tehtävistä.  Molemmat ovat olleet King's Ministries-palvelutyössä 20 vuotta. 

Kuvissa vasemmalta Maarit Savikko ja Caro Keinänen

  

King's Ministries International Board

King's Ministries International Board

 

Anderson Williams, oikeust.tri. (kolmen muun tohtorintutkinnon lisäksi), on apostolin virassa toimiva, kansainvälisesti tunnustettu Herran palvelija. Hänet on kutsuttu King's Ministries kansainväliseen johtokuntaan v. 2018.

Anderson Williams asuu Trinidad & Tobagossa Karibialla, missä hän johtaa Basileia Learning Space (BLS) - avointa opetuskeskusta. Hän järjestää eri maissa apostolisia keskusteluja perustamansa Advanced Apostolic Conversations (AAC) palvelutyön kautta. Hän on yksi kansainvälisen Apostolic Round Table (GRT) perustajajäsenistä.

Anderson Williams on palvellut apostolisessa kutsussa yli 20 vuotta eri yhteyksissä. Hänet tunnetaan syvällisestä Raamatun ilmestystiedosta, vahvasta mentoroinnista, sekä kyvystä rakentaa Herran huonetta yhdessä muiden kanssa. Anderson tunnetaan erityisesti halustaan auttaa sekä yksityisiä henkilöitä että eri palvelutöitä.

Anderson on puhunut useissa King's Ministries "Sanan perustalta Reformaatioon" - tilaisuuksissa Helsingissä, ja palvelee kanssamme myös muualla Euroopassa erilaisissa apostolisissa kokoontumisissa. Päivi Heikkilä tutustui Anderson Williamsiin v. 2017 Global Apostolic Summitissa Pariisissa, jossa Anderson oli yksi puhujista.

 

Profeetta Veronika West on kutsuttu King's Ministries kansainväliseen johtokuntaan v. 2018. Veronika West asuu perheensä kanssa Pohjois-Irlannissa, Bangorin kaupungissa, jossa hän myös kuuluu paikalliseen seurakuntayhteyteen. Veronikalla on tunnustettu kutsu kansojen profeettana, ja hänen Jumalalta saamaansa ilmestystä (profetioita, näkyjä ja unia) seuraa facebookissa lähes 30 000 henkilöä ympäri maailmaa.

Veronika West vierailee Herran lähettämänä eri maissa tuomassa Sanaa sekä Kristuksen seurakunnalle, että asianomaiselle kansalle. Suomessa Veronika vieraili King's Ministries What's Up? - tilaisuudessa v. 2018. Hänen Suomelle saamansa näky ja sanoma löytyy kotisivultamme. Veronika palvelee uskollisesti ja tunnollisesti Herran tahtoa myös henkilökohtaisessa rukouspalvelussa rohkaisten uskovia heidän kutsussaan.

Päivi Heikkilä tutustui Veronika Westiin Ireland Gatheringissä, Bangorissa, v. 2017, jossa Herra johdatti heidät istumaan vierekkäin heidän tuntematta toisiaan. He ovat tavanneet tämän jälkeen sekä Pohjois-Irlannissa että Suomessa.