Tampere Gathering 5.1.

  Tampere Gathering 5.1.

  Toivon Portti - seurakunta ja pastori Timo Aro-Heinilä kutsuivat Finland Gatheringiä järjestämään alueellisen Tampere Gatheringin paimenille ja muille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille 5.1.2019. Tilaisuus oli klo 14 -19 ja koolle tuli hieman yli 20 henkilöä Tampereelta ja ympäristöstä. Finland Gathering tiimistä olivat paikalla Heikki Hilvo, Esko Hakulinen ja Andrei Hinkonen. 

  Tilaisuudessa koettiin yhteyttä useiden seurakuntien kesken Jumalan Hengen voimakkaassa läsnäolossa. Ylistyksen ja tiimiläisten puheiden, sekä läsnäolijoiden puheenvuorojen, jälkeen keskusteltiin paikkakunnan seurakuntien yhteydestä ja yhteisistä päämääristä kokea yhä voimallisemmin Jumalan valtakunnan tulemista Tampereelle.

   Jokaisella paikkakunnalla on oma historiansa seurakuntien elämässä ja yhteyden syvenemisen mahdollistamiseksi on kipeitäkin kokemuksia uskallettava purkaa yhdessä ja nähdä Jumalan suuret mahdollisuudet yli menneiden kokemusten. Pyhä Henki tulee aina parantumisen ja eheytymisen apu mukanaan. Herra itse rakentaa seurakuntaansa luoden aitoa ja syvää yhteyttä. Tilaisuudessa koettiin vahvaa uskoa ja innokasta odotusta tulevaisuuteen.

  Gathering - tapahtumia voidaan järjestää eri paikkakunnilla yhteyden syvenemiseksi seurakuntien niin halutessa.

  Ks lisää Gathering - liikkeestä www.watchmen.-org tai facebook - sivu Finland Gathering.