NÄKY JEESUKSEN TULON AJOISTA

  NÄKY JEESUKSEN TULON AJOISTA

  Meillä oli rukouskokous 3.8.2019, josta kotiin palatessaan Caro Keinänen näki lopun aikaa kuvaavan näyn. Näin hän viestitti välittömästi näyn saatuaan, ja vielä saadessaan siihen liittyviä profetian sanoja:

  "Näin järkyttävän ilmestyksen ajaessani kotiin; ikään kuin näin vihollisen puolelle noin puolisen tuntia, tai ylikin... siinä oli kuin iso vaalea käärme, joka oli hyvin iso ja lihava, ja se vain makasi ja odotti kuin alligaattori, kunnes avasi suunsa nielläkseen massoittain ihmisiä. Näin käärmeen myös ikään kuin seisovana, ja päässänsä ihan kuin se paavin korkea päähine. Ja se odotti kiihkon vallassa milloin saa paljastaa itsensä kokonaan ihmismassoille.

  Ja se demoninen maailma oli kuin täynnä savua, pimeyttä, iljettävää kaikkea.... ja joitakin demoneita ym. kaikkea näin, mutta en tarkasti tiennyt, mitä ne ovat, mutta koko ilma oli sakeanaan niitä.
  Näin järkyttävällä tavalla en ole ikinä aiemmin nähnyt mitään demoneita. Niin, ja kuului ääniä ja huokailuja, että ne vain haluavat tappaa ym...

  Jatkoin ajamista, vaikka oli aika ahdistava olo vieläkin, ja nyt yhtäkkiä näin pasuunat, jotka soittivat äänekästä fanfaaria, pilvet väistyivät syrjään ja Herra Jeesus astui taivaasta ja laittoin käärmeen niskasta pihteihin.

  Ja nyt kuulen kuin suuren joukon huutavan toistuvasti "HERRAN PÄIVÄ ON LÄHELLÄ"

  Ja "PREPARE THE WAY FOR THE LORD!"

  Ja nyt näen jäännöksen, joka on Isän Jumalan kädessä niin turvallisesti.

  Ja näen kansojen melskeen koko maailmassa. Ja näen hereillä olevat pyhät maan päällä, jotka puhaltavat pasuunoihin ja asettavat tienviittoja, ja kuinka suuri saalis vielä kootaan Herralle.

  Ja kuulen suurten rumpujen pauhun taivaissa ja suurten sotajoukkojen marssin. Ja nyt tulee sanat toistuvasti että "ainoa turva on Herrassa".

  Päivi (Päivi Heikkilä), nyt näen, että sinulla on kädessä suuri miekka, joka leimuaa kokonaan tulisena, tuli on aivan valkoista, kirkasta tulta! Ja isket sillä maahan ja koko maa järisee. Ja nyt tulee moneen kertaan sana SOTAPÄÄLLIKKÖ. Kuulen nyt Jeesuksen sanovan sinulle "Go in my authority, you will have victory". Ja nyt tulee tämä, että tämä koskee isolta osalta korruptoituneisuutta. Näen, että repäiset alas verhon, jonka takana on paavi ja kardinaaleja (joilla ne suipot hatut päässä)."