• Herran lähettämät palvelijat tullaan ottamaan vastaan...

  Etusivu » Ajankohtaista » Herran lähettämät palvelijat tullaan ottamaan vastaan...
  Herran lähettämät palvelijat tullaan ottamaan vastaan...

  Herran lähettämät palvelijat tullaan ottamaan vastaan...

  Herra Jeesus tulee pian, sitä ennen Hän asettaa kaiken kohdalleen seurakunnassa, elävässä ruumiissaan.

  Hänen hallintonsa on asetettu Hänen hartioilleen (Jes. 9:5). Hänen hallintonsa takoittaa Hänen järjestystään. Tätä koskien; oletko koskaan miettinyt miksi Hän puhui niin paljon siitä tosiasiasta että niitä, jotka Hän on lähettänyt, ei ole otettu vastaan Hänen Seurakunnassaan?

  Juuri ennen kuin alkaa selittämään lopun aikojen tapahtumia Matt. 24:ssä, Herra nuhtelee tästä nimenomaisesta asiasta (Matt. 23 viimeiset jakeet), jatkaen seurauksena suoraan luvun 24 jakeeseen 1, jossa kerrotaan Hänen lopun aikoina tulevan ulos ihmistekoisesta ja ihmisjohtoisesta temppelistä, vaikka se olisikin rakennettu Hänelle. Hän lisää, että Hän itse rakentaa elävän ruumiinsa (Joh. 2:19-21a), jossa Hän on Pää. Siellä ne, jotka Hän on lähettänyt tullaan ottamaan vastaan, ja asetetaan Hänen toimestaan heille tarkoittamaansa asemaan.

  Myös Hänen vertauksessaan viinitarhureista (Matt. 21:33-44) Hän puhuu tästä; siitä miten viinitarhurit Hänen viinitarhassaan kivittivät ja pieksivät, ja jopa tappoivat ne, jotka Hän oli lähettänyt kokoamaan hedelmää viinitarhasta. Viinitarhan omistaja oli mennyt kaukaiseen maahan tullakseen takaisin myöhemmin katsomaan miten Hänen viinitarhansa voi. Elämme yhä tätä aikaa, ja Herra Jeesus on tulossa pian takaisin. Tässä on kysymys meidän aikamme viinitarhureista!

  Herra jatkoi vertauksessaan, että Hän antaisi Viinitarhansa niille paimenille, jotka saisivat sen tuottamaan hedelmää, eli heille, jotka suostuvat ottamaan vastaan Herran lähettämät viidessä palveluvirassa toimivat palvelijat valmistamaan pyhät tuottamaan hedelmää (Ef. 4:10-16).

  ON AIKA SAADA HERRAN VIINITARHA TUOTTAMAAN HEDELMÄÄ, ja sitä varten Hän tuo siihen lähettämänsä palvelijat ja oman järjestyksensä!