• Herra etsii tämän päivän Daavideja!

  Etusivu » Ajankohtaista » Herra etsii tämän päivän Daavideja!
  Herra etsii tämän päivän Daavideja!

  Herra etsii tämän päivän Daavideja!

  KRUUNU DAAVIDIN VALTAISTUIMELLE

  On aika siirtää kruunu Herran huoneessa Hänelle, jolle Isä on sen antanut; Pojalleen Jeesukselle Kristukselle!

  Siihen Herra tarvitsee tänäänkin Hänen Daavidejaan, joita Hän ei löydä Hänelle esitellystä veljesrivistöstä, vaan käskee noutaa heidät takaniityiltä, joissa he uskollisina paimentavat pieniä laumojaan.

  Nämä tämänkin päivän Daavidit ovat miehiä ja naisia Herran sydämen mukaan, he pelkäävät enemmän Häntä kuin ihmisiä, ja myös siten etsivät ennemmin Hänen suosiotaan kuin ihmisten. Heillä on ihmispelon sijaan Herran pelko!

  Heitä Herra etsii, tuodakseen heidät näkyviin, niin että sellaiset kuin olivat Daavidin miehet aikoinaan, kerääntyisivät nytkin heidän luokseen yhdeksi joukoksi, joka pystyy siirtämään kruunun tänäänkin Daavidin valtaistuimelle; Herralle Jeesukselle!

  Hän kutsuu esiin heitä, jotka on lähettänyt tämän päivän viiteen palveluvirkaan (Ef. 4:11) rakentamaan Hänen työtoverinaan elävää temppeliä, elävää ruumistaan, jonka Pää on Hän, ei kukaan ihminen.

  OLETKO SINÄ YKSI NOISTA VIIDESTÄ KIVESTÄ DAAVIDIN LAUKUSSA?

  Astu esiin, hakeudu näiden kaltaistesi kivien yhteyteen!

  Tervetuloa mukaan Suomen palveluvirkakokoontumisiin, joita European Apostolic Summit järjestää Zoom videoyhteyden kautta maassamme! Seuraa tiedotteita fb sivulta King's Ministries Finland