• Seurakunnan muutoksen aika - kokoukset

  Etusivu » Ajankohtaista » Seurakunnan muutoksen aika - kokoukset
  Seurakunnan muutoksen aika - kokoukset

  Seurakunnan muutoksen aika - kokoukset

  Tervetuloa Suomen seurakunnan muutoksen aikaan!

  Herra Jeesus rakentaa seurakuntaansa Raamatun Sanan mukaisesti, Ef. 4:11-16 täyteen miehuuden mittaan Kristuksessa. Tämä tapahtuu jokaisen uskovan valmistamisella täysin valmiiksi kutsuunsa ja Jumalan antamiin tarkoituksiin. Jeesus kutsuu tänäänkin seurakuntaansa parannukseen ja tekemään niitä ensimmäisiä tekoja, eli alkuseurakunnan tekoja, joissa näemme Pyhän Hengen voimaa, ihmeitä, pyhyyttä, rakkautta ja yhteyttä, sekä sielujen pelastumista. 

  Millainen sitten oli alkuseurakunta, mitä Jumalan Sana sanoo seurakunnasta ja sen kokouksista? Ks. esim. Ef.2:19-22, Ef. 4:11-16, 2 Kor. 6:16, 1 Kor.12:28, 1 Kor. 14:26-31, 1 Piet. 4.10 ja Ap. 2:42-47. On tietysti paljon muitakin kohtia, joissa tämän päivän seurakunnan tulee tehdä parannus ja noudattaa Jumalan Sanaa, pysyäkseen apostolien opetuksessa, kuten alkuseurakunta pysyi. Jo nämä tähän poimitut antavat ymmärrystä siitä, kuinka kaukana itse asiassa olemme elävän temppelin rakentamisesta sen jokaisen osansa voimasta ja avulla, niin että yhdessä rakentuisimme täyteen mittaan.

  On aika tehdä parannus! Herra Jeesus palaa pian maan päälle, sitä ennen Hän valmistaa  morsius-seurakuntansa! Sana sanoo, että Hän tekee sen tuomion ja puhdistuksen Hengellä (Jes. 4:2-6). Jumalan tuomiot alkavat aina Hänen Huoneestaan.

  Tule mukaan kokemaan ja näkemään, miten Herra Henki liikkuu nyt Suomen seurakunnassa, ja mitä Hän on tekemässä! Tervetuloa kuvassa mainittuihin kokouksiin! Pyydämme Sinua lähettämään tietoa tästä omiin ystävä- ja palvelutyöverkostoihisi. Face book sivulta Seurakunnan muutoksen aika - Kotiseurakunnat löydät asiasta lisää tietoa, siellä on myös kokoustiedot, jotka voit sitä kautta helposti jakaa edelleen tai kopioida lähetettäväksi eri tavoin eteenpäin.

  Tule mukaan kokoamaan ja rakentamaan Herran kanssa! Joh. 11:51-52, Joh. 10:16 ja Luuk. 11:23.