• Global Apostolic Summit Pariisissa 2017

  Etusivu » Ajankohtaista » Global Apostolic Summit Pariisissa 2017
  Global Apostolic Summit Pariisissa 2017

  Global Apostolic Summit Pariisissa 2017

  Apostolinen kokous 25.-30.10.2017 Pariisissa oli hengeltään vallankumouksellinen; Ekklesian (Herran omien, Hänelle erotettujen ja ulos kutsuttujen) on aika vapautua kuolleista uskonnollisuuden siteistä!

  Sama viesti kuului useilta aikamme merkittäviltä apostoleilta. Uskonnollisen henkivallan ote Kristuksen seurakunnassa on sokaissut Herran omat näkemästä Raamatullista totuuutta Jumalan valtakunnan voimallisuudesta maan päällä.

  Olemme tyytyneet kuolleen kristillisyyden tuomiin kompromisseihin Herran seuraamisessa. Herra on luvannut valtakuntansa kansalle, joka tekee sen hedelmää, ei Kulmakiven hyljänneille seurakuntaorganisaatioille! Nyt on aika herätä valvomaan omaa vaellustaan ja kokoontua yhteen Pään alaisuuteen etsimään Jumalan valtakuntaa kaiken muun sijasta!

  Herra haluaa Pyhän Hengen voimassa toimivan seurakunnan, oman elävän ruumiinsa, joka on yhtä rakkaudessa ja jonka kautta Hän voi ilmestyä kansoissa.

  Kuvissa vasemmalta; kokouksen koolle kutsunut apostoli Georges Ben Manua, sekä puhujat Suresh Ghunah Johannesburgista ja Anderson Williams Trinidadista.

   

  Alla vasemmalta olen kuvissa 1) Georges ja Hortense Ben Manuan kanssa, 2) Anderson Williamsin, Ben Manuan ja Abraham Johnin kanssa sekä 3) Jan-Aage Torpin (European Apostolic Leaders) ja Suresh Ghunah'n kanssa. Olen kiitollinen Herralle, että sain tutustua näihin erinomaisiin Herran palvelijoihin ja todellisiin tämän ajan apostoleihin!