AIKA RAKENTUA VALMIIKSI- kokousmatka 21.-26.5.

AIKA RAKENTUA VALMIIKSI- kokousmatka 21.-26.5.

Tervetuloa AIKA RAKENTUA VALMIIKSI - kokouksiin 21.-26.5.2022. Kokoukset järjestetään 7 kaupungissa itä- ja pohjois-Suomessa, katso paikkakunnat ja niiden kokoustiedot tarkemmin liiteenä olevasta esitteestä tai King's Ministries Finland facebook sivulta.

Kokoukset ovat jatkoa viime marras-joulukuussa pidetylle kokousmatkalle, jonka aihe oli SEURAKUNNAN MUUTOKSEN AIKA. Herra Jeesus rakentaa seurakuntaansa valmiiksi Ef.4:11-16 mukaan; tämä tietää muutoksia seurakunnan nykykäytänteihin. Tule kuulemaan lisää!

Tämän kesän toinen AIKA RAKENTUA VALMIIKSI  -kokousmatka pidetään heinäkuussa, ks.tarkemmin eri ilmoitus täällä sekä KIng's Ministries Finland fb sivulla. Tervetuloa!


Suomen Ef.4:11 palveluvirkojen kokoontuminen

Suomen Ef.4:11 palveluvirkojen kokoontuminen

Tervetuloa seuraavaan Ef.4:11 palveluvirkojen kokoontumiseen 12.6. klo 13.00! Ilmoittaudu Päivi Luomalle, email espoo2020@gmail.com, niin saat tiedot Zoom kokoukseen liittymiseksi. 


AIKA RAKENTUA VALMIIKSI- kokousmatka 16.-21.7.

AIKA RAKENTUA VALMIIKSI- kokousmatka 16.-21.7.

Tervetuloa AIKA RAKENTUA VALMIIKSI -kokousmatkalle heinäkuussa, 16.-21.7.2022! Kokoukset pidetään 7 eri kaupungissa etelä- ja länsi-Suomessa. Tarkemmat kokoustiedot ilmoitetaan myöhemmin. Jos tiedät mahdollista kokouspaikkaa esitteen kaupungeissa, joihin sitä ei ole vielä tässä alustavassa esitteessä merkitty, ole hyvä ja ota yhteyttä: paivi.heikkila@kingsministries.fi

Nämä kokoukset ovat jatkoa viime marras-joulukuussa pidetyille SEURAKUNNAN MUUTOKSEN AIKA - kokouksille. Herra Jeesus rakentaa seurakuntaansa valmiiksi Ef.4:11-16 mukaan; tämä tietää muutoksia seurakunnan nykykäytänteihin. Tule kuulemaan lisää!

Kiitos rukouksista kokousten puolesta!