HERRAMME TULO ON LÄHELLÄ, OLETKO VALMIS?

HERRAMME TULO ON LÄHELLÄ, OLETKO VALMIS?

Tervetuloa tilaisuuteemme Love Storyyn la 24.8. klo 18.00! Päivi Heikkilä puhuu Herramme Jeesuksen tulon läheisyydestä, ja valmistautumisesta siihen. Ylistyksessä King's Praise. Rukouspalvelua. Tervetuloa!

Os. Love Story, Mäkelänkatu 60, Helsinki


SUMMER KJMC PRAYER RETREAT KIEV, UKRAINE / Päivi Heikkilä

SUMMER KJMC PRAYER RETREAT KIEV, UKRAINE / Päivi Heikkilä

Päivi Heikkilä pitää seminaarin KAUPUNGIN PUOLESTA ESIRUKOUKSESTA Ukrainan Messiaanisen Seurakunnan järjestämässä vuosittaisessa kesän RUKOUSRETRIITISSÄ Kiovassa, 25 - 30.8.2019. Kaupunkirukousseminaari on 27.8. tapahtuman pääsalissa.

Päivi Heikkilän kirja HERRA ANTAA TEILLE KAUPUNGIN on juuri julkaistu venäjän kielisenä Ukrainassa.


Finland Gathering syksy 2019

Finland Gathering syksy 2019

Kaikille avoin FINLAND GATHERING 20.-21.9.2019 
Kulttuurikeskus Sofia, Kallvikinniementie 35, Helsinki

Tervetuloa kaikista kristillisistä kirkkokunnista ja seurakunnista Jumalan perheväen yhteiseen kokoontumiseen!

Huomio: ole hyvä ja ilmoittaudu 31.7. mennessä osoitteeseen maarit.savikko@gmail.com (Sofian tilavarauksen takia). Osallistumismaksu maksetaan myöhemmin, saat tilitiedot Maarit Savikolta sähköpostitse.

Gathering – kokoontumiset saivat alkunsa viitisentoista vuotta sitten Kanadassa (ks lisää www.watchmen.org). Vieraamme John Lowndes tulee näyn syntyseurakunnasta ja kuuluu Gathering-yhteyden kansainvälisiin johtajiin. Mukana myös pastori Nigel Reid Ireland Gathering johtajista.

Gathering – kokoontumisissa Pyhä Henki vaikuttaa Kristuksen seurakunnan rakentumista sekä alueellisesti että kansallisesti. Yksimielisyyden tuoma auktoriteetti on mahdollistanut sielunvihollisen linnakkeiden murtamista, ja profeetallisessa voitelussa on voitu avata tietä voimallisemmalle Jumalan ilmestymiselle, sekä Hänen suunnitelmisensa toteutumiselle.

Kokoontumisia johtaa Finland Gathering – tiimi, joka yhdessä pyrkii tunnistamaan Jumalan johdatuksen kokousten aikana. Kokoontumiset sisältävät ylistystä, puheenvuoroja sekä rukousta ja rukouspalvelua.

Suomessa on syksystä 2017 alkaen järjestetty Finland Gathering – yhteyspäiviä pastoreille ja muille palveluviroissa toimiville.
Tässä pari palautetta osallistujilta:
”Minua on koskettanut millä tavalla kansaiväliset johtajat ovat palvelleet meitä suomalaisia. Suosittelen Gathering päivät lämpimästi!” ja ”Olemme niin kiitollisia työstänne ja vaivastanne meidän puolestamme. Nyt on taas eväitä ja voimia jatkaa eteenpäin. Kiitos!!!”

Nyt meillä on ensimmäinen kaikille avoin Finland Gathering - kokoontuminen. Olet sydämellisesti tervetullut!

Ohjelma
Aloitamme perjantaina klo 18.00 tulokahvilla, ja jatkamme iltakokouksella klo 18.30. Lauantaina kokoonnumme klo 10.00 alkaen, ja jatkamme iltamyöhään asti. Lounas jälkiruoalla ja kahvilla noutopöydästä klo 13.00, samoin päivällinen klo 17.00.

  

Osallistumismaksu
Edellämainittuun ohjelmaan yht. 68,00 €/hlö.

Sofiassa on mahdollista myös majoittua. Hinta kahden hengen huoneessa 45,00 €/hlö/vrk, yhden hengen huoneessa 80,00 €/vrk ja 4-5- hengen huoneistossa 200 €/huoneisto/vkr. Aamiainen sisältyy huonehintaan. Aulassa myös kahvio. Majoittuminen tilataan Sofiasta 1.8. mennessä, ja maksetaan paikan päällä suoraan heille.

Ilmoittautumiset
Sähköpostitse Finland Gathering sihteerille Maarit Savikolle 31.7.2019 mennessä, osoitteeseen maarit.savikko@gmail.com. Osallistumismaksu maksetaan myöhemmin, saat tilitiedot ilmoittautumisen paluuviestinä.

Tulettehan mukaan myös pastorit ja muut hengelliset johtajat, rakentamaan ja rakentumaan yhdessä Kristuksen seurakunnaksi maassamme! Tullaan rukoillen ja suuria odottaen!

Finland Gathering – tiimi:
Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio,
Andrei Hinkonen ja Päivi Heikkilä