Seurakunnan muutoksen aika, kokous Helsingissä

Seurakunnan muutoksen aika, kokous Helsingissä

Tervetuloa ensimmäiseen Seurakunnan muutoksen aika - kokoukseen Helsinkiin 23.11.2021 klo 18.00!

Tilaisuus järjestetään Love Story:ssa, Mäkelänkatu 60. Tule mukaan odottaen Herran ilmestymistä henkilökohtaisesti Sinulle. Tilaisuudessa ei ole tiettyä ohjelmaa, vaan pyrimme Pyhän Hengen johdatuksessa palvelemaan Herran omia sekä koko Hänen seurakuntaansa. Tarkoitus on antaa Hänen johtaa kokoontumisemme Hänen tarkoitustensa mukaan. Odotamme vuorovaikutteista Hengen täyteistä aikaa kanssasi! Tervetuloa!


Suomen Ef.4:11 palveluvirkojen kokoontuminen

Suomen Ef.4:11 palveluvirkojen kokoontuminen

Tervetuloa su 12.12. klo 13.00 etsimään Herraa Ef. 4:11-13 toteutumiseksi Suomessa, niin että Hänen palveluvirkoihin lähettämänsä henkilöt pääsisivät valmistamaan uskovia palvelutehtäviinsä Jumalan Sanan mukaisesti. Tilaisuus on zoom videoyhteydellä, saat tarvittaessa lisätietoa ilmoittautuessasi Mariikka Almialalle, malmiala@gmail.com.

Herra on synnyttämässä uusia leileja kaikkialla uutta viiniä varten, jota Hän antaa seurakuntaansa. On aika valmistautua lopun ajan haasteisiin ja kirkkauteen. Kotiseurakunnat ja muut pienryhmätyyppiset uskovien kokoontumiset tulevat lisääntymään.

Jos olet kutsuttu johonkin viidestä palveluvirasta, apostolin, profeetan, evankelistan, paimenen tai opettajan, olet tervetullut kokoukseen!