Finland Gathering

Finland Gathering

Seuraava Finland Gathering hengellisille johtajille ja srk:ien vastuuhenkilöille 16.2. klo 10-18 Citykirkossa Helsingissä (Työpajankatu 10a). Ohjelmassa lounastauko ja kahvit. Kokoonnumme kokemaan yhteyttä Pyhässä Hengessä sekä kuulemaan ja kokemaan, mitä Herra meille puhuu, näyttää ja antaa. Puheenvuoroja, ylistystä, rukousta.Ilmoittautumiset 14.2. mennessä paivi.heikkila@kingsministries.fi

Ks. lisää Gathering - liikkeestä www.watchmen.org ja facebook sivu Finland Gathering.

Mukana kanssamme jälleen John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista. Sekä Finland Gathering tiimi Heikki Hilvo, Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio, Andrei Hinkonen, Ari ja Tatiana Aksila sekä Päivi Heikkilä.

Sydämellisesti tervetuloa! Ei osallistumismaksua.


Sanan perustalta reformaatioon!  16.3.2019

Sanan perustalta reformaatioon! 16.3.2019

Seuraava "Sanan perustalta reformaatioon!" - kokoussarja on la 16.3.2019. Kokoukset klo 12 ja klo 14. Aiheena Jumalan järjestys.

Päivi Heikkilä jakaa Raamatun ilmoitusta aiheesta klo 12 kokouksessa, joka myös striimataan livenä facebookiin, sekä videoidaan myöhemmin vietäväksi youtubeen sekä kotisivuillemme. Kahvitauon jälkeen klo 14 kokouksessa keskustellaan päivän aiheesta ja palvellaan rukouksessa.

Tervetuloa! Ei osallistumismaksua, mutta vapaaehtoinen lahja kulujen (mm. tilavuokra) peittämiseksi. 


Lappi Gathering

Lappi Gathering

Lappi Gathering järjestetään Rovaniemellä Lapin Kristillisessä Keskuksessa la 11.5.2019 klo 10.00 - 18.00. Tarkemmat tiedot myöhemmin, varaa kalenteriin! Tilaisuus on paimenille ja muille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille, mutta myös kaikille uskoville, tervetuloa porukalla mukaan!

Kokoonnumme yhdessä Jumalan perheväkenä Pyhän Hengen johtamaan tilaisuuteen, jossa odotamme profeetallista ilmestystä Herralta koskien Pohjois-Suomea sekä koko maatamme ja Kristuksen seurakuntaa. Puheenvuoroja, ylistystä, rukousta, ym-

Mukana John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista sekä Finland Gathering tiimi Heikki Hilvo, Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio, Andrei Hinkonen, Jari ja Tatiana Aksila sekä Päivi Heikkilä.

Gathering - liikkeestä voit lukea lisää www.watchmen.org - sivulta sekä facebook - sivulta Finland Gathering. 

Sydämellisesti tervetuloa!

Os. Urheilukatu 4, 96100 Rovaniemi


European Apostolic Summit

European Apostolic Summit

European Apostolic Summit hallinnollisen reformaation käynnistämiseksi Kristuksen seurakunnassa Euroopassa.Tämä Pyöreän Pöydän neuvottelu järjestetään House Davidissa Itävallassa 24.-26.5.2019.Tilaisuuteen kutsutaan sekä apostolin, profeetan että paimenen kutsussa toimivia maanosamme eri maista.

Kiitos esirukouksistanne!