Tampere Gathering

Tampere Gathering

Finland Gathering järjestää alueellisen Tampere Gatheringin paimenille ja muille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille 5.1.2019 klo 14.00 - 19.00 Toivon Portti - srk:ssa Tampereella. Välillä kahvitauko. Sydämellisesti tervetuloa!

Ks lisää Gathering - liikkeestä www.watchmen.-org tai facebook - sivu Finland Gathering. 

Finland Gatheringistä mukana Heikki Hilvo, Esko Hakulinen, Andrei Hinkonen ja Päivi Heikkilä.

Os. Pyynikintori 8 C (sisäpiha), 33230 Tampere


Sanan perustalta reformaatioon!  La 26.1.2019

Sanan perustalta reformaatioon! La 26.1.2019

Tervetuloa yhä suurempaa mielenkiintoa herättäneisiin Sanan perustalta REFORMAATIOON - kokouksiimme la 26.1.2019 klo 12.00 ja klo 14.00. Välillä kahvitauko paikan päällä, jossa voi ostaa juomisten lisäksi sekä suolaista että makeaa kahvileipää.Tilaisuuteen ei ole osallistumismaksua.

Päivi Heikkilä jakaa Sanaa, ylistyksessä King's Praise. Keskustelua ja rukouspalvelua. Tervetuloa myös muilta paikkakunnilta sekä läheltä että kauempaakin! Klo 12 kokous lähetetään livenä facebookissa ja videoidaan youtubeen.

Paikka: Love Story srk, Mäkelänkatu 60, Helsinki.

Tervetuloa!


Päivi Heikkilä Agape - srk:ssa Turussa

Päivi Heikkilä Agape - srk:ssa Turussa

Päivi Heikkilä puhuu jälleen Agape Sydän ry:ssä Turussa la 2.2.2019 klo 17.00 alkavassa kokouksessa. Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista profeetallista Sanaa! Maarit Savikko ylistyksessä.

Os. Luostarinkatu 12, Turku.


Finland Gathering

Finland Gathering

Seuraava Finland Gathering hengellisille johtajille ja srk:ien vastuuhenkilöille 16.2. klo 10-18 Citykirkossa Helsingissä (Työpajankatu 10a). Ohjelmassa lounastauko ja kahvit. Kokoonnumme kokemaan yhteyttä Pyhässä Hengessä sekä kuulemaan ja kokemaan, mitä Herra meille puhuu, näyttää ja antaa. Puheenvuoroja, ylistystä, rukousta.

Ks. lisää Gathering - liikkeestä www.watchmen.org ja facebook sivu Finland Gathering.

Mukana kanssamme jälleen John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista. Sekä Finland Gathering tiimi Heikki Hilvo, Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio, Andrei Hinkonen, Ari ja Tatiana Aksila sekä Päivi Heikkilä.

Sydämellisesti tervetuloa! Ei ilmoittautumista tai osallistumismaksua.


Lappi Gathering

Lappi Gathering

Lappi Gathering järjestetään Rovaniemellä Lapin Kristillisessä Keskuksessa la 11.5.2019 klo 10.00 - 18.00. Tarkemmat tiedot myöhemmin, varaa kalenteriin! Tilaisuus on paimenille ja muille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille, mutta myös kaikille uskoville, tervetuloa porukalla mukaan!

Kokoonnumme yhdessä Jumalan perheväkenä Pyhän Hengen johtamaan tilaisuuteen, jossa odotamme profeetallista ilmestystä Herralta koskien Pohjois-Suomea sekä koko maatamme ja Kristuksen seurakuntaa. Puheenvuoroja, ylistystä, rukousta, ym-

Mukana John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista sekä Finland Gathering tiimi Heikki Hilvo, Peter ja Pia Hackzell, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio, Andrei Hinkonen, Jari ja Tatiana Aksila sekä Päivi Heikkilä.

Gathering - liikkeestä voit lukea lisää www.watchmen.org - sivulta sekä facebook - sivulta Finland Gathering. 

Sydämellisesti tervetuloa!

Os. Urheilukatu 4, 96100 Rovaniemi


European Apostolic Summit

European Apostolic Summit

European Apostolic Summit hallinnollisen reformaation käynnistämiseksi Kristuksen seurakunnassa Euroopassa.Tämä Pyöreän Pöydän neuvottelu järjestetään House Davidissa Itävallassa 24.-26.5.2019.Tilaisuuteen kutsutaan sekä apostolin, profeetan että paimenen kutsussa toimivia maanosamme eri maista.

Kiitos esirukouksistanne!