Kaupunkirukous - Suomi

Eri paikkakuntien Kristus-päivässä v. 2008 olleet rukousedustajat palasivat omille paikkakunnilleen vaakunoineen ja aloittivat esirukouksen paikkakuntansa puolesta. Vähitellen yhä useammat kristilliset seurakunnat alkoivat kokoontua yhteen rukoilemaan pitäen kaupunkinsa Kristus-päivässä ollutta vaakunalippua esillä näissä rukouskokouksissaan.

Herra kehotti minua kirjoittamaan käytännönläheisen käsikirjan esirukouksesta paikkakunnan puolesta. Kuva ja Sanan julkaisi tämän ”Herra antaa teille kaupungin” – kirjani v. 2011. Tällä hetkellä se on lähes loppuunmyyty (meiltä saa vielä joitakin kappaleita) ja se on käännetty useille muille kielille. Useat seurakunnat ovat kutsuneet minua rohkaisemaan ja opettamaan järjestämiinsä kaupunirukousseminaareihin.

Samanaikaisesti rukoustyön ollessa meneillään Suomessa, Herra puhui maamme esimerkistä muille Euroopan maille ja kehotti rukoilemaan kaupunkirukousarmeijan nousemista jokaiseen Euroopan maahan. Tämä työ on nyt meneillään ja olen viime vuosina saantu kutsuja eri Euroopan maihin sekä rukousliikkeiden että seurakuntien toimesta.