Nyt on Ukrainan aika nousta voimakkaaseen esirukoukseen maansa ja kaupunkiensa puolesta! Taivaallinen Sotapäällikkömme Jeesus Kristus puhaltaa pasuunaan kaikkien Ukrainan kaupunkien ja kylien yllä kutsuen omiaan tulemaan yhteen ja rukoilemaan paikkakuntansa puolesta.

Voit aloittaa rukouksen rukousystäväsi kanssa tai voit aloittaa kokonaisen rukousryhmän vaikka kotonasi kokoontumaan viikottain rukoukseen kaupunkisi puolesta. Tulet yllättymään, kuinka Pyhä Henki johtaa rukoustanne systemaattisesti näyttäen mitä ja kuinka tulee rukoilla!

Vasemmalla ylhäällä pastori Sergei Isaevin kanssa Izmailissa Tonavan varrella turkkilaisten vahvasta linnoituksesta ainoan jäljelle jääneen rakennuksen, nykyisen sotamuseon, edessä . Pastori Sergeillä on seurakunta Well of Living Water sekä Bolgradissa että Izmailissa.

Oikealla ylhäällä pastori Vitaliy Fomenkon seurakunnassa Tatarburanin kylässä. He rukoilevat ahkerasti kyläänsä herätystä. Lapset ovat mukana ylistämässä ja rukoilemassa.

Vasemmalla kuvassa pastori Peter Tomevin kanssa Worthy Life-srk:ssa Vasilivkassa, jossa myös olin puhumassa. Alhaalla kuva pastori Fyodor Gerasimovista ja New Life-srk:sta Odessasta, jossa meillä oli viikonloppuseminaari kaupunkirukouksesta. Heillä on myös kodittomien asuntola ja orpokoti, he tekevät hienoa työtä kaupungissa.