Profeetalliset projektit

 

Päivi Heikkilä sai Tonava projektin tehtäväksi Herralta vuonna 2004 Euroopan Rukouslinkin konferenssissa Budapestissa, Unkarissa.

EPL:n johtoryhmä kokoontui valmistelemaan tätä Euroopan rukousjohtajille tarkoitettua konferenssia paria päivää aikaisemmin. Ollessaan kävelyllä kaupungilla ja Tonavan yli menevällä sillalla, joku johtoryhmässä mainitsi, kuinka paljon kuolemaa joessa oli mm. sinne ammuttujen juutalaisten sekä useiden itsemurhan tehneiden takia. Tuolloin Herra puhui Päiville sanoen: "En ole luonut yhtäkään jokea kuolemaa varten, Minä olen elämää luova Jumala. Ota edustajat kustakin joenvarsimaasta ja vie heidät joen alkulähteille, pyytäkää anteeksi kansallisia syntejänne minulta, suolatkaa joki (2 Kun. 2:19-22) ja sitokaa siitä kuoleman henki sekä sen jälkeen etsikää Minua ja suunnitelmiani kullekin maalle herätykseksi".

Asia ei kuitenkaan tuntunut ajankohtaiselta, ennen kuin vuoden 2014 aikoihin. Vihdoin Jom Kibburin aikaan, 29.9.-1.10., vuonna 2017 kokoontuminen toteutettiin Saksassa, Donaueschingenissä. Kaikkien 10 maan edustajat olivat paikalla pyytämässä anteeksi kansallisia syntejään. Suolasimme joen veden sen molemmilla alkulähteillä Brigahissa ja Pregissä. Katso lisää tapahtumasta Etusivulta, kohdasta Ajankohtaista.

 


Profetia Tonavan varsimaista

Julia C. Loren:

Näky Euroopasta

"Katso Saksaa, Pohjois-Italiaa ja Itä-Eurooppaa. Pitkän ilmestyksellisen palvonnan aikana 20. marraskuuta 2011
Pyhä Henki otti minut näkyyn, jossa lensin yli Euroopan ja näin alueen, jonka Herra oli merkinnyt Pyhän
Hengen vuodatusta varten tulevina vuosina.

Ensimmäisessa siirtymisessä läpi Keski-Euroopan, Herra vei minut takaisin paikkoihin, joissa oli ollut viime vuosina - erityisesti Saksaan ja Italiaan. Sitten palautti mieleeni muistoja niistä ja sanoi, että Hänen palvelutyönsä tulee näyttämään hyvin erilaiselta tulevina vuosina Euroopassa.

Jumalan suvereeni liikehdintä tulee alkamaan kuin sulava kevätlumi puroineen, joka tulee vahvistumaan juosten ja vyöryen erilaisina valuma-alueina ajanjaksona, joka tulee muuttamaan Euroopan kristillisyyden kasvot.

Herra näytti minulle, että Saksa tulee olemana ensimmäinen maa, joka täysin vastaanottaa tämän Jumalan liikehdinnän ja sen joet tulevat kantamaan nämä kohisevat vedet muihin maihin. Näin Saksan tulevan eläväksi Hengestä. Ja kun Jumalan rakkauden tuli kuluttaa heidät, he levittävät sanaa Itävallan läpi ja kevätvirrat kiirehtivät yli Alppien Pohjois-Italiaan. Näin myös Sveitsi-Italia rajan vesialueen ottavan omakseen Hengen virran.

Sitten kuulin Herran sanovan, "Katso, kuinka Saksan ja Pohjois-Italian yliopistokaupunkien nuorten keskuuteen tulevaa herätystä ja kuinka he kantavat sen läpi Itä-Euroopan". Uskon, että tämä pitää sisällään Heidelbergin yliopiston Saksassa ja Padovan yliopiston Italiassa (toiseksi vanhin yliopisto Euroopassa, jossa myös Galileo opetti).

Kun lensin Tonavaa pitkin Budapestiin, näin kristallimaisen hopeisen enkelin olevan Budapestin yläpuolella. Hopeiset sateet ryöppysivät alas Tonavaa itäänpäin. Ja kaikkialle, mine joki virtasi, herätys seurasi sitä.

Sillä Herra on vapauttamassa kansaansa sorron otteesta täyteen Pyhän Hengen vapauteen. Hopea ja kulta ovat Hänen ja Hän antaa ne, mine tahtoo, ja nyt on aika Itä-Euroopan Morsiamen nousta ylöst tuhkasta lunastuksen armon loistoon.

Hän on luonut katseensa sinuun. Tämä on sinun suosiosi aika - Slovakia, Unkari, Kroatia, Serbia, Bulgaria, Moldova, Ukraina, Romania - sinä, joka elät siellä, missä Tonava virtaa."

"Uskon, että on niitä, jotka sanovat "Tässä olen, lähetä minut!" ja menevät ympärillään oleviin maihin. Monet opiskelijat ja ne, jotka elävät kotimaansa ulkopuolella Keski- ja Itä-Euroopassa löytävät itsensä kulkemassa pitkin jokia ja kantamassa tulisoihtua - mihin tahansa joki virtaa."

Julia Loren

Julia Loren Ministries


Bangor / Pohjois-Irlanti

Vuonna 2002 sain kutsun puhumaan Pohjois-Irlantiin. Kutsussa kerrottiin Bangorin luostarista, joka oli perustettu v. 572 uskovien munkkien toimesta; he pitivät vuoroissa yllä n. 150 vuotta jatkunutta katkeamatonta ylistystä ja palvontaa. Luostarin 3000 munkkia veivät 700-luvulla kristinuskoa sekä luku- ja kirjoitustaitoa eri puolille Eurooppaa.

Viikingit lopettivat luostarin toiminnan v. 824 tappamalla yhtenä päivänä 900 munkkia ja tuhoamalla luostarirakennuksen. Kun luin tämän, Herra puhui sydämelleni: Mene ja ota mukaasi ryhmä Pohjoismaista ja pyytäkää anteeksi esi-isienne tekoja.

Herra oli järjestänyt niin, että saimme kutsun 5.9.2002 luostarin paikalle rakennettuun Anglikaanikirkkoon, siellä pidettävään Bangorin rukouspäivään, jossa olivat läsnä kaupunginjohtaja sekä seurakuntien paimenet ja jäseniä. Ohjelmaan oli merkitty "Viikinkien jälkeläisten anteeksipyyntö". Ryhmämme, 9 uskovaa Norjasta ja Tanskasta ja Suomesta (Ruotsin viikingit eivät menneet pohjoiseen, vaan etelään Unkarin suunnalle), polvistui kirkon lattialle tunnustaen ja anteeksipyytäen esi-isiemme syntejä Jumalalta ja kaupungin asukkailta. Seurakunnan kirkkoherra lausui anteeksiannon halaten meitä jokaista ja kirkon täytti Jumalan läsnäolo. Ihmiset liikuttuivat kyyneliin Pyhän Hengen kosketuksesta. Jumala pyyhki pois vuosisatoja vanhat synnit ja antoi vapahduksen.

Otimme ehtoollisen luostarin niityillä ja julistimme Kristuksen maahan vuotaneen veren puhuvan parempaa kuin Abelin maasta huutava veri. Myöhemmin kuulin uutisista, että IRA oli suostunut riisumaan aseensa ja tulemaan neuvottelupöydän ääreen, eikä siellä ole enää tämän jälkeen ollut näitä verisiä yhteenottoja. Olimme kukistaneet sielunvihollisen alttarin, jolla oli vuodatettu viatonta verta ja näin vieneet "toimintaluvan" julmuuden ja verenvuodatuksen henkivalloilta, jotka olivat tämän alttarin kautta vaikuttaneet Pohjois-Irlannissa. Tottelemalla Jumalaa toimien hengellisellä strategisella tasolla, voimme saada aikaan näkyvää muutosta myös luonnollisella tasolla. Anteeksipyyntö ja anteeksiantaminen ovat tehokasta hengellistä sodankäyntiä!


Linnakonferenssit / Suomi

Herra puhui minulle v. 1998 Suomen valmistamisesta Hänelle yhdessä esirukoilijoiden kanssa. Meidän tuli
pyytää anteeksi kansallisia syntejämme ja käsitellä joitakin historiamme tapahtumia rukouksessa. Tätä varten esirukoilijoita tuli kutsua koolle Suomen vanhoissa linnoissa järjestettäviin konferensseihin. Nämä ns. linnakonferenssit pidettiin seuraavien kahden vuoden aikana Olavinlinnassa, Hämeenlinnassa, Turun linnassa, Viipurin linnassa (Pyöreä torni, Viro) sekä Suomen linnassa Helsingin edustalla. Kuhunkin konferenssiin osallistui 60-90 esirukoilijaa, mukana apostolinen ja profeetallinen edustus.

Kokoontumisissa käsiteltiin historiaamme Pyhän Hengen johtamalla tavalla; rukouksessa, katumuksessa, anteeksiantaen, vapautta julistaen ja profeetallisin teoin. Kuhunkin konferenssiin Herra antoi tarkan ohjelman ja käsiteltävät asiat. Viipurin linnan ollessa suljettuna, pidimme tämän konferenssin Pyöreässä tornissa. Konferenssit valmisteltiin lähettämällä osallistujille aihepiiriin liittyvää kirjallista materiaalia. Jokaisessa konferenssissa koimme Jumalan voimallista läsnäoloa.

Olavinlinnan muureilla puhalsimme sofariin ja kutsuimme Suomen esirukoilijat nousemaan hengelliseen taisteluun maamme puolesta. Profeetallisena tekona särjimme Gideonin armeijan tavoin saviruukut (väärän identiteetin), joka suojissa Suomen uskovat ovat pitäneet tulisoihtujaan ja nostimme ne korkealle näkyviin. Julistimme Suomen Kristuksen seurakunnan nousua rohkeasti puolustamaan uskoaan ja julistamaan Herran kunniaa maassamme.

Hämeenlinnassa puhalsimme korkealla äänellä torveen murtaen kaiken ristiretkien perustalle rakennetun uskonnollisuuden maassamme. Julistimme Pyhän Hengen voimaa ja Herran Jeesuksen valtasuuruutta ja kutsuimme ihmisiä sisälle Jumalan valtakuntaan ja elävään uskoon Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa.

Turun linnassa aihe oli Kristuksen morsian contra maailman kirkko. Kävimme antikristillistä uskonnollisuutta vastaan julistaen Kristuksen morsiusseurakunnan nousua julistamaan totuutta lopun ajan valheellisuuteen. Profeetallisena tekona eräs sisar käveli linnasalin keskikäytävää pukeutuneena morsiuspukuun ja kantaen julistetta, jossa suurin hopeisin kirjaimin luki TOTUUS. Päästyään salin eteen hän Kristuksen morsiamena lupasi ihmisiä pelkäämättä julistaa totuutta lopun ajan Jumalasta luopuneessa yhteiskunnassa.

Pyöreässä tornissa Viipurissa käsittelimme Suomen ja Venäjän välisiä suhteita historiassamme. Matkasimme 60 esirukoilijan kanssa Tallinnaan Kristiina Brahella ja pidimme aiheeseen liittyvän seminaarin laivalla. Konferenssissa tunnustimme molemmin puolin syntejämme (Venäjän edustajina oli paikalla eräs pastoripariskunta) ja annoimme anteeksi Venäjälle sen hyökkäyksen Suomeen ja siihen liittyvät eri asiat. Pyysimme myös anteeksi vankileirien toimintaa omassa maassamme. Otimme ehtoollista ja julistimme Kristuksen veren sovitusta maittemme välille. Pyhä Henki puhui profetian kautta tilaisuudessa Suomen kansan vapautuvan katkeruudesta ja vihasta ja Kristuksen veren puhdistavan kaiken Talvisodan hangille vuodatetun veren.

Suomen linnassa Helsingin edustalla pidetyn konferenssin teemana oli voitto ja luovuttamisen hengestä vapautuminen. Profeetallisena tekona nostimme voiton seppeleen Suomi-neidon kädessä ylös ja julistimme voittoa Suomelle kaikesta vihollisen painostuksesta sekä täyttä vapautumista vuohikansan hengen alta lammaskansaksi. Rukoilimme myös Suomen ja Israelin suhteiden puolesta.