Esirukous kaupunkien puolesta

Suomella on apostolinen kutsu Eurooppaan; rukoillaan, että Suomen esimerkki kansallisen kaupunkikohtaisen rukousarmeijan nostamisesta voisi olla rohkaisuna myös muille Euroopan maille.

Ensin heidän kuitenkin pitää kuulla siitä, mitä Herra on tehnyt täällä. Kirjani "Herra antaa teille kaupungin" on julkaistu 6 kielellä ja kännöstyö on meneillään venäjäksi, ranskaksi, tsekiksi ja arabiaksi. Rukoillaan, että se voisi olla levittämässä näkyä kaikkialla maanosassamme.

Rukoillaan myös, että Herra avaisi meille ovia yhä uusiin maihin ja että Hän antaisi niin voimakkaan äänen pasuunaamme, että se saisi Hänen armeijansa kuulemaan ja nousemaan aseisiin.

Herra haluaisi jo tulensa syttyvän myös Euroopassa! Tehkäämme oma osamme siinä. Suomen jokainen paikkakunta, jossa kokoonnutaan rukoilemaan, voisi adoptoida yhden Euroopan maan, jonka puolesta alkaisi rukoilla.

Niin, että sielläkin voisi syntyä rukousarmeijan kaikille paikkakunnille. Ehkä Herra avaa teille oven myöhemmin mennä sinne paikan päälle auttamaan.

Muistetaan, että palvelemme elävää Jumalaa, samaa Raamatun ihmeitä tekevää ja uskoamme kunnioittavaa Jumalaa! Hän toteuttaa kaikki aivoituksensa, eikä mikään ole Hänelle liian vaikeaa.

Nyt on Euroopan aika valmistautua!

Herätyksen tulet syttyvät täälläkin. Jeesus lähetti aikoinaan opetuslapset edellään jokaiseen kaupunkiin, johon aikoi itse mennä. Niin nytkin, meidän on valmistettava kaupunkimme Hänelle.

Luukas kertoo Jeesuksen itkeneen Jerusalemin puolesta ja menneen sieltä pyhän vihan vallassa synagoogaan, kaataen pöydät ja ajaen ruoskalla ulos kaikki kaupustelijat. Hän nuhteli seurakuntaa siitä, etteivät he olleet rukoilleet kaupungin puolesta, eikä se näin ollen tuntenut etsikkoaikaansa. Tämä on selvää sanomaa meille; meidän on rukoiltava kaupunkimme puolesta, niin että se tuntisi aikansa, kun Herran Henki tulee liikkumaan sen yllä!